sonoma-1500.jpg
       
     
 Meet our Hat Tree, winner of a prestigious  Design Guild Mark  and  2014 Wood Award for Production Made Furniture . Each Hat Tree is composed of eight strips of solid beech, steam-bent at differing heights to support hats, coats, bags or anything else. Mount one unit anywhere at home, or put several side-by-side to kit out a cloakroom or hallway. Available from  Design Masters  at Futon Company.
       
     
 An expansive green kirkstone slate workbench anchors the design of this Knightsbridge kitchen. To bring this luxurious interior together, materials such as ash and brushed stainless steel are taken through into the living area, for which we made a bespoke banqueting table, snooker table and storage units.
       
     
 We designed this staircase together with Architect  Robert Hirschfield . The elegant lacquered balustrade is capped with a continuous moulded handrail, hand carved from oak to match the fluid underside that follows the curves of the staircase. It all came out with the feel of an Edwardian Gentlemen's yacht; lovely, if we do say so ourselves.
       
     
 Our Shiny Benches appear to balance on point, vanishing into the environment. This playful garden furniture suite was first commissioned by TTP for  Melbourn Science Park  and the benches later batch produced by  Alexander Rose Ltd .
       
     
 With Tim Boyd of  Michaelis Boyd Architects  we designed the joinery for the interior of Kitchen Italia at Westfield. We suggested the tables, upholstered benches and wall panelling all be made from olive ash, known for the striking tonal variations in its grain.
       
     
 This suspended conference table was designed for the hi-tec offices at Psion. The storage trolleys slide neatly underneath, providing a fuctional strage solution for a fast-moving company.
       
     
 Fowler & Co collaborated with  Josephine Barbarino  and Architeam on the interior of the striking lakeside opera house  Das Festspielhaus Füssen  in Bavaria. Ben's elegant designs can be admired throughout the expansive interior: from the art nouveau-inspired door handles and ballustrades to the auditorium seating. Above is Ben's meticulously hand-drawn rendering of the building's entire cross section.